donderdag 24 januari 2013

Review: Elizabeth Arden Eight Hour Cream


Behalve dat mooie sneeuw, heerlijke chocolademelk, pantoffels en een dekentje op de bank, zorgt de winter ook voor een enorm droge huid. Vooral lippen kunnen wel extra verzorging gebruiken tijdens deze koude winterdagen. Ik heb van alles geprobeerd, maar ik bleef schrale lippen houden. Toevallig was ik gisteren in de Ici Paris en was de giftset van Elizabeth Arden in de SALE!! De set was van 63 euro afgeprijsd naar 19,95 euro! Een enorme afprijzing dus. Ik had al gelezen dat veel models zweren bij de wondercreme van Elizabeth Arden, dus ik dacht dit is het proberen waard.


Eenmaal thuis heb ik eerst de lipbalm uitgeprobeerd. Met één woord: HEERLIJK. Ik moet eerlijk zeggen dat alle drie de producten een bepaalde geur hebben, de geur zal daarom niet iedereen liggen. Het heeft een beetje een 'kaneel-ish' geurtje of een beetje 'winterthee-achtig'. Nadat ik de lipbalm had opgesmeerd voelden mijn lippen super zacht aan. Ik heb veel lipproducten geprobeerd maar dit is toch wel echt de beste tot nu toe!

Voor het slapengaan heb ik de cream geprobeerd. Deze heeft een herstellende werking. Het lijkt een beetje op vaseline, maar iets zachter en dikker. Aan een klein beetje heb je genoeg! Je kan dit gebruiken op zeer schrale plekken over je hele lichaam.
Als laatste product zit er een Intensive Moisturizing Body Treatment in de giftset. Dit zorgt voor hydratatie van de huid.Een fijne creme waar je gelijk een zachte huid van krijgt!

Ik ben erg tevreden met dit product. Zijn er meer bloggers die gebruik maken van de producten van Elizabeth Arden? Welke andere producten raden jullie nog aan?

4 opmerkingen:

  1. Leuk artikel! Ik ken het merk zelf niet?

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Ik was er zelf ook niet bekend mee! Ik las vaak op blogs dat het een goed merk is dus ik dacht lets try that one! Echt een aanrder dus ;)

      Verwijderen
  2. Klinkt als een erg fijn product, kende het nog niet maar misschien ga ik het een keer proberen.

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Hoi Chantal, leuk dat je mijn artikel hebt gelezen! Ik las dat de Elizabeth Arden lipbalm in de Truly Yours heeft gezeten, wellicht dat je daar verdere reviews kunt leren :).

      Verwijderen