donderdag 24 januari 2013

UNBOXING Glossybox

Daar heb ik lang naar uitgekeken zeg! De GLOSSYBOX! En in wel een erg bijzonder jasje, ROZE. Laten we maar gauw unboxen:Het eerste product is de heerlijke masker van Dr. Van Der Hoog Romantic Roses.  Dit is een masker dat ontspannend en egaliserend werkt. Je brengt het masker aan op je gezicht en na 10 tot 15 minuten was je het met lauw water van je gezicht.

Het volgende product is van Anatomicals. Anatomicals is een Brits merk en is bekend om de humor. Dit product heet The shower inferno hot and fiery B-movie body cleanser. Het ruikt een beetje naar, tja hoe zeg je dat.... 'cocacolasnoepjes'... Heel fijn is dat het een FULLSIZE product is.


Next: een BB Cream sample het merk Ginvera. Ginerva heeft producten die gebaseerd zijn op thee. De BB Cream heet Green Tea Nude Cover en ruikt heerlijk. Dit is een sample van 8 gram, dus niet echt veel. Maar wel fijn om mee te nemen in je toilettasje :).

Ook zit er een shampoo voor beschadigd haar in de Glossybox van het merk Toni&Guy. Dit is een sample van 50ML.


MODELS&CO! Super fijn merk, dat overigens te bestellen is via www.allcosmeticswholesale.com. Het is een duo product met lipgloss en lipstick. Een FULLSIZE product! Jammer dat het een donker kleurtje is, niet een kleur dat iedereen kan hebben helaas.Nummer twee van de Glossy Mag! De eerste editie vond ik leuk leesvoer! En ook in de tweede editie staan leuke nieuwe producten. Verder zit er een sample bij van het geurtje van Christina Aguilera Red Sin en ook een bodylotion hiervan 50ML.  We sluiten af met een gelukskoekje dat in de box zat:


Ik kijk nu alweer uit naar de volgende box!

1 opmerking:

  1. Ik moet echt zo'n masker hebben, maar heb steeds geen tijd om hem te kopen haha :)
    Leuke blog trouwens ^^
    xx

    BeantwoordenVerwijderen