zaterdag 26 januari 2013

Proefmonsters: Test 1, 2, 3.

Op een aantal forums las ik dat veel meiden op zoek zijn naar 'free samples' of gratis nieuwe producten om te testen. Dat is natuurlijk super leuk, maar daarvoor moet je in eerste instantie een geweldige blog hebben en ingeschreven zijn bij the most amazing PR bureau's. Nou... Als broekie in het bloggen denk ik niet dat ik morgen een testerspakketje ontvang. So... I did some research.


Zo kwam ik op FACEBOOK van verschillende merken acties tegen waarmee je free samples kunt aanvragen. Dit heb ik maanden terug gedaan met bijvoorbeeld de L'Oreal BB cream. Het versturen duurde wel een eeuwigheid, want toen ik het sampletje kreeg moest ik goed nadenken waar het vandaan kwam.

Nadat ik Facebook had doorgezocht kwam ik op verschillende parfum websites. Wisten jullie dat je van heel veel nieuwe geurtjes een free sample kunt bestellen op de website van het betreffende merk. Heel handig! Ik heb een aantal samples besteld zoals de handcreme van L'Occitane en het nieuwe geurtje van Hugo Boss Nuit, zodra ik ze heb zal ik daar verder een artikel over schrijven.

Daarnaast kwam ik de volgende website tegen: http://www.proefmonsters.nl. Jongens, dit is echt een topwebsite ;). Ik kwam hier de 10% kortingscode voor de RTL Stylecase tegen. De kortingscode is proefcode10 en is geldig tot 31 januari 2013! Dus als je ietswat teleurgesteld was in de Glossybox of de Beautybox van januari, dan is het hoog tijd om iets nieuws te proberen! Op de bovengenoemde website vind je dus gratis producten (niet alleen beauty dingetjes), maar ook geld terug acties, brochures e.d.

Dus nieuwe bloggers niet getreurd, wil je echt graag een blog schrijven waarin je reviews schrijft over producten die je hebt getest: op internet kan je veel samples bestellen (gratis)! Leuk om te testen (je blogt omdat je dat leuk vindt!!!!) en leuk om zo nieuwe dingen te proberen ;). Well, let's start the google search!

4 opmerkingen:

 1. Wat een goede tips! Ik ga zeker eens even rondneuzen! ;)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat ontzettend handig, maar ik heb nog zo ontzettend veel liggen om te testen. Dan 'geef' ik liever die sample aan iemand die hem beter kan gebruiken ;)

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Het is inderdaad niet makkelijk om alle nieuwe make-up producten uit te proberen! Goede tips!

  Check ook even mijn blog want ik heb je geselecteerd in een post voor een liebster "award". Bekijk het even en beslis zelf maar wat je ermee wilt doen!

  Liefs xxxx

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ik kende die webshop nog niet! Dank je voor de tip! Wat heb jij een leuke blog, ik ben je meteen gaan volgen met bloglovin. Hopelijk neem je ook
  eens een kijkje op mijn blog!
  Liefs

  BeantwoordenVerwijderen